Terrasboom

Even voorstellen

Na al een paar jaar werkzaam te zijn als hovenier en op te groeien in een ondernemersfamilie ben ik met veel plezier van start gegaan met Terrasboom. Wij hebben Terrasboom overgenomen als een mooie aanvulling op ons hoveniersbedrijf, Schouten Hoveniers in Elst. Met een passie voor groen en liefde voor dit vak kunnen wij met Terrasboom een mooi en breed assortiment mediterrane bomen aanbieden.

De plek waar we wonen is de laatste jaren een steeds grotere rol gaan spelen. Naast een fijne plek in huis, merken wij dat buitenleven steeds belangrijker is geworden. Hier genieten we van het eerste zonnetje, ontspannen we in de tuin en nodigen we familie en vrienden uit voor een hapje en een drankje. Onze verschillende bomen zorgen voor een mooie sfeer in de tuin of op jouw balkon. Daarom vinden wij het als Terrasboom zo leuk om samen die bepaalde sfeer te creƫren.

Wij denken mee als het gaat om inrichting, geven graag advies en hebben de mooiste bomen geselecteerd. Hier horen ook de mooiste bijbehorende potten bij. Wij kunnen snel schakelen als het gaat om een afwijkende maat boom. De bomen kunnen worden afgehaald of bezorgd. Wij maken graag persoonlijk tijd en werken daarom op afspraak.

Naast de olijfbomen kun je bij ons terecht voor palmbomen, vijgen, citrusbomen en andere mediterrane bomen.
Groet Tim