Terrasboom

Breng het mediterrane gevoel in jouw tuin​

Palmbomen

Herken je dat? Die typische mediterraanse sfeer wanneer je op vakantie bent? Met onze unieke palmbomen creëer je een unieke sfeer in jouw tuin. Onze palmbomen groeien op in de Pyreneeën, waarna ze met de hand geselecteerd worden en richting Nederland worden vervoerd.  

Palmbomen kenmerken zich door de vezelige stam, de lange bladstelen en de schitterende, waaiervormige bladeren. Hierdoor kunnen de bomen goed tegen het Nederlandse klimaat en kunnen ze wel 8 tot 10 centimeter per jaar groeien. De bomen hebben het gehele jaar door water nodig, maar snoeien is in principe niet nodig. Je haalt alleen het blad eruit wat lelijk is, wat de groei van nieuw blad ook weer bevorderd.  

Bij Terrasboom kun je terecht voor zowel enkelstammige en meerstammige bomen. Omdat je jouw tuin, terras of entree natuurlijk niet dagelijks verrijkt met een palmboom, nodigen we je graag persoonlijk uit om de ideale boom uit te kiezen. Samen met ons pottenaanbod creëren we zo het perfecte plaatje! 

Soorten palmbomen

Palmboom enkelstammig

Een enkelstammige palmboom is de meest verkochte palmsoort. Hij kenmerkt zich door de lange stelen en waaiervormige bladeren. Deze boom groeit zo’n 8 à 10 centimeter per jaar. V.a. €99,--

Palmboom meerstammig

Ben je op zoek naar een speelsere optie? Een meerstammige palmboom past dan goed bij je. Hij kenmerkt zich door de meerdere stammen, de waaiervormige bladeren en de brede kroon. V.a. €175,--