Terrasboom

Houdt uw boom gezond

Handig om te hebben

Olijf-, palm- en vijgenbomen: ze hebben in de basis weinig verzorging nodig. Ze houden van regelmatig water krijgen zonder hele natte voeten te krijgen.  Staan de bomen in een pot dan is het belangrijk dat een teveel aan water weg kan in de pot. Vul deze daarom met een laag hydro korrels. Om de bomen prachtig bloeiend te houden voeg je in het voorjaar een pot mediterraanse voeding toe. Zo kunnen ze er een heel jaar van profiteren. Snoeien kun je ook in het voorjaar doen. Eigenlijk kan hier niks fout bij gaan. Je haalt oude takken weg en verwijderd dode bladeren. Je knipt de vorm die jij graag wil hebben.

Wij nemen je het jaarlijkse onderhoud graag uit handen. We vullen grond bij, snoeien en bemesten jouw boom.

Ondanks dat de bomen winterhard zijn en ze zeker tegen een stootje kunnen, is het bij vorst vanaf -5 raadzaam de boom te beschermen in een boomjas.

Onmisbaar voor terrasbomen

Hydrokorrels

Bij het planten van de bomen in de potten gebruik je een laag Hydro korrels. De korrels zorgen voor ontwatering. €13,50/zak

Mediterrane grond

Geschikt voor alle soorten mediterrane bomen. Het zorgt voor een optimale groei en bloei het hele jaar door. €10,--/zak

Mediterraanse voeding

Gebruik jaarlijks, bij voorkeur in het voorjaar een pot langwerkende voeding. Het geef jouw boom een boost. €14,95/potje

Boomjas

Ondanks dat de bomen winterhard zijn en wel tegen wat kou kunnen, bescherm je ze in de winter bij vorst. Verkrijgbaar in S t/m XXL. V.a. €39,--.